Nyári táborok a múzeumban

Kedves Szülők!

A veszélyhelyzet megszűnésével a Paksi Városi Múzeum az általános iskolába járó gyermekek számára tartott nyári napközis táborát idén is megszervezi. A gyerekek történelmi-életmód jelleggel nyernek betekintést a meghirdetett táborok témaköreibe. Játékos vetélkedőkkel, csapatmunkával és kézműves foglalkozásokon keresztül ismerik meg alaposabban az adott hét témáját.
Egy táborba maximum 15 főt tudunk fogadni.
A Jelentkezési lap elérhető a honlapunkon, ill. átvehető személyesen nyitvatartási időben, a múzeumban (Paks, Deák F. u. 4.).

A napközis táborok időpontjai és témái:

június 29 – július 3. – Kalandozás a múltban! – tábor

július 13 – július 17. – Fedezd fel a múzeumot! – tábor

július 27 – július 31. Duna, ami összeköt – tábor

Nyári tábor rendje:
Táborok nyitva tartása: hétfőtől péntekig 7:30-tól 16 óráig.
A foglalkozások 8:00-kor kezdődnek és 15:30-ig tartanak.
Táborba érkezés, távozás: A gyermekek csak a törvényes képviselő által engedélyezetten távozhatnak egyedül a tábor területéről, melyet a jelentkezési lapon szíveskedjenek jelölni. A gyerekek a tábor nyitva tartás ideje alatt egyedül nem távozhatnak a múzeum területéről.

Térítési díj:
A táborok térítési díja 18 000 Ft, amely tartalmazza a napi ebédet és az uzsonnát, ill. az egyéb felmerülő költségeket.
Ezt a díjat a múzeum pénztárába, egy összegben, a választott tábor megkezdése előtti héten, legkésőbb pénteken 16 óráig kérjük befizetni.
Kérjük a törvényes képviselő által a gyermek egészségi állapotára vonatkozó nyilatkozatot előre kitöltve a gyermek táborozásának első napján a táborvezetőnél szíveskedjenek leadni.
A nyilatkozat hiányában a gyermek nem kezdheti meg a táborozást.

4. A táborokba történő jelentkezés és részvétel feltételei:

  • Jelentkezési lap (olvashatóan, pontosan kitöltött) leadása, legkésőbb 2020. június 27-én 17 óráig a múzeum pénztárába.
  • A gyermek egészségi állapotára vonatkozó nyilatkozat leadása
  • Térítés díj befizetése