Bencze Barnabás Emlékrajzverseny

A Paksi Városi Múzeum meghirdeti a 2018. évi Bencze Barnabás Emlékrajzversenyt az ismert és elismert tanár és képzőművész munkássága előtt tisztelegve

 

„Áll a régi ház még” címmel.

 

A verseny fővédnöke Horváth Zoltán képviselő.

 

A felhívás célja, hogy a pályázók egy olyan paksi épületet ábrázoljanak, lehetőleg annak környezetével együtt, ami számukra valamilyen kedves emléket idéz elő, kötődnek hozzá, vagy csak egyszerűen szeretik, tetszik nekik valamiért. Ez lehet kápolna, kúria, tanya, lakóház, présház, stb., Paks közigazgatási határain belülről.

 

A pályamunkák szabadon választott technikával készíthetőek és maximum A/4-es méretben várjuk őket. Az alkotások értékelése három kategóriában, alsós, felsős valamint középiskolás korosztályokban történik. A pályaművek hátulján kérjük feltüntetni az alkotás címét, az alkotó nevét, iskoláját, osztályát, a szülő nevét és annak elérhetőségét.

A beérkezett alkotásokat háromtagú szakmai zsűri fogja értékelni, melyekből időszaki kiállítás nyílik a Paksi Városi Múzeumban 2018. március 22-én.

A pályamunkák leadhatók 2018. március 13. 18:00-ig a Paksi Városi Múzeumban. A határidőn túl beérkezett alkotásokat nem áll módunkban értékelni és kiállítani.

 

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: 75/830-378
E-mail: muzeumpedagogia@paks.hu
Honlap: www.varosimuzeum.hu