Maradj otthon, míg nem jöhetsz a múzeumba!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

„Maradj otthon, míg nem jöhetsz a múzeumba!” – címmel hetente megjelenő múzeumpedagógiai játékokat és barkácsolást kínálunk a Paksi Városi Múzeum honlapján. A feladatok közt található online és letölthető. Az otthoni kézműveskedésben segít a múzeum Youtube csatornája. Jó szórakozást kívánunk!


“Mit adtak nekünk a rómaiak?” foglalkozás diasora

(készítette: Bogdán Ferenc)


Gyereknap, 2020 május 31.

Gyermeknap alkalmából 2 kézműves játék készítését mutatjuk be. Játszhatsz velük egyedül vagy a tesóddal, szüleiddel, nagyszüleiddel. Barkácsoljon együtt a család! Jó szórakozást kívánunk!

0


2020 május 20-i feladatok, játékok

Heti kézművesünkkel képzeletben vízre szállunk és a Paksi Duna szakaszra csábítunk Benneteket. Készítsétek el velünk a saját lapátkerekes gőzhajótokat.

lapátkerekes gőzhajó sablon >>


 

2020 május 13-i feladatok, játékok

Közösségek hete alkalmából újabb érdekes múzeumi hajtogatós játékkal készültünk.0

 
 


 

2020 május 5-i feladatok, játékok

A “Négy évszak az ártéri erdőn” foglalkozás sorozatot egy kézművesfeladatban foglaltuk össze. A mellékelt videó segítségével mindenki egyedi élményeit is megörökítheti a saját “évszakfáján”.

 

 
 

0

Online feladatok

0

Hallottad, hogy Deák Ferenc Pakshoz is kötődik?
Megtudhatjuk, ha az üres négyzetbe kattintva a megfelelő szavakat beillesztjük a szövegbe.

Deák Ferenc Pakson>>


0

2020 április 30-i feladatok, játékok

Ugyan elmaradt a Négy évszak az ártéri erdőn programsorozat tavaszi foglalkozása, de a videó egy kis betekintést enged a vízparti élet egyik aktuális eseményébe. Az elkészítést segítő videóban sokat megtudhatunk az állat életmódjáról és szokásairól is.