Programajánló

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kedves Látogatók!

Színes programokkal várjuk Önöket január-februárban, bízunk benne, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót.

 • Egyiptomi hét
  Január 23-27 között az Atomland-del közösen kerül megrendezésre ez a tematikus hét, melynek keretén belül délelőttönként előre bejelentkezett iskolás csoportokat fogadnak kollégáink. Az interaktív, dramatikus foglalkozáson megismerik az egyiptomi kultúrát, magukra ölthetik a nagyobb istenek arcát a gyerekek, majd végigkísérhetik a beteg fáraó útját a haláltól a szarkofágig. Délutánonként pedig az Atomland kollégái várják kézműves foglalkozással és mesevetítéssel a családokat.

 

 • Fesd magad!
  Február 9-én, 16:00-tól kreatív, alkotó kedvű fiatalokat, felnőtteket várunk a múzeumba. A kiállítóterekbe kerülő, gyerekeknek szánt fellépők készen vannak, már csak a díszítés hiányzik róluk. Ezt magukra a használókra, a gyerekekre, fiatalokra szeretnénk bízni. Családokat, baráti társaságokat is szívesen látunk, akik temperával, akril festékkel szívesen festenék ki fa sámlikat, ezzel is nyomot hagyva új, állandó kiállításunkban.

 

 • Családi nap
  Február 25-én ismét családi napot hirdetünk, melynek témája ezúttal a farsang. 11:00-től várjuk a kézműveskedni vágyókat, rémisztő busó maszkokat és más állati álarcokat lehet készíteni, 200 Ft/db ellenértékben. Ezen kívül a bátor jelentkezők kipróbálhatják a hagyományos farsangi alakoskodás szokását, egy kisebb tréfás színjátékban találhatják magukat, melyben semmi sem az, aminek látszik. 15:00-től egy vetítéssel egybekötött előadást hallgathatnak meg a karneválok történetéről, majd egy forralt bor mellett kötetlenül tovább beszélgethetnek a farsangi időszakról történész kollégánk részvételével.
  A belépés mindenki számára ingyenes!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!