Családi nap – Húsvét

2019. április 13-án ismét Családi nappal jelentkezünk!

A húsvéthoz kötődő programunk idén rendhagyó módon kibővül egy mini kézműves vásárral is, ahol helyi és környékbeli kreatív emberek portékáit vásárolhatják és csodálhatják meg. A vásárral már pénteken, április 12-én 14:00-tól várjuk látogatóinkat, akik ez alkalomból fél áron tekinthetik meg állandó és időszaki kiállításunkat is!

Másnap, szombaton pedig a már megszokott módon, 10:00-tól 14:00-ig várunk kicsiket és nagyokat a családi napra, ahol minden a húsvéthoz fog kötődni!

Lesz kézműves foglalkozás, ahol vidám tavaszi lakásdekorációkat lehet készíteni (200 Ft/db), a bátrabbak kipróbálhatják a hagyományos viasszal való tojásírást (főtt vagy kifújt tojást hozzanak magukkal!), valamint látványos kísérleteket kísérhetnek figyelemmel, melyet tojásokkal fogunk elvégezni. Végig velünk lesznek a mini vásár eladói is, hogy szabadon válogathassanak a szebbnél szebb termékék között. Ügyességi játékaink jutalmául pedig répát adunk, amivel a szomszédos Spájz rendezvényén simogatható nyuszikat lehet megajándékozni!

A belépés ingyenes mindenki számára a program alatt!