Programajánló

Kedves Látogatók!

Színes programokkal várjuk Önöket január-februárban, bízunk benne, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót.

 • Egyiptomi hét
  Január 23-27 között az Atomland-del közösen kerül megrendezésre ez a tematikus hét, melynek keretén belül délelőttönként előre bejelentkezett iskolás csoportokat fogadnak kollégáink. Az interaktív, dramatikus foglalkozáson megismerik az egyiptomi kultúrát, magukra ölthetik a nagyobb istenek arcát a gyerekek, majd végigkísérhetik a beteg fáraó útját a haláltól a szarkofágig. Délutánonként pedig az Atomland kollégái várják kézműves foglalkozással és mesevetítéssel a családokat.

 

 • Fesd magad!
  Február 9-én, 16:00-tól kreatív, alkotó kedvű fiatalokat, felnőtteket várunk a múzeumba. A kiállítóterekbe kerülő, gyerekeknek szánt fellépők készen vannak, már csak a díszítés hiányzik róluk. Ezt magukra a használókra, a gyerekekre, fiatalokra szeretnénk bízni. Családokat, baráti társaságokat is szívesen látunk, akik temperával, akril festékkel szívesen festenék ki fa sámlikat, ezzel is nyomot hagyva új, állandó kiállításunkban.

 

 • Családi nap
  Február 25-én ismét családi napot hirdetünk, melynek témája ezúttal a farsang. 11:00-től várjuk a kézműveskedni vágyókat, rémisztő busó maszkokat és más állati álarcokat lehet készíteni, 200 Ft/db ellenértékben. Ezen kívül a bátor jelentkezők kipróbálhatják a hagyományos farsangi alakoskodás szokását, egy kisebb tréfás színjátékban találhatják magukat, melyben semmi sem az, aminek látszik. 15:00-től egy vetítéssel egybekötött előadást hallgathatnak meg a karneválok történetéről, majd egy forralt bor mellett kötetlenül tovább beszélgethetnek a farsangi időszakról történész kollégánk részvételével.
  A belépés mindenki számára ingyenes!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!